Om Danish-American Business Forum

Call +45 4565 1776
to learn more about DABF

Et forum for rådgivning

Danish-American Business Forum (DABF) er en non-profit netværksorganisation med 120+ Danske virksomheder, der ønsker at lære fra eksperter og hinanden, så de kan mindske risici og maksimere deres muligheder på det amerikanske marked.

Tjek DABF ud på 80 sekunder! (Engelsk)

denmark

En fælles indsats for at opnå succes i USA

DABF blev grundlagt i 1997 af stifteren Niels Foss og andre ledende industrifolk fra bl.a. Radiometer og LEGO, i tæt samarbejde med den amerikanske ambassade. Den fælles indsats var en reaktion på danske virksomheders behov for at stå sammen og dele erfaringer med henblik på at opnå succes på det komplekse amerikanske marked.

Dette behov er til stadighed relevant og fungerer som rettesnor for vores aktiviteter. DABF’s styrke ligger i netværkets åbne og uformelle stil, såvel som i diversiteten i medlemmernes størrelse, industri samt erfaringsniveau på det amerikanske marked. Denne unikke kombination skaber synergi og værdi for medlemmerne igennem direkte adgang til omfattende og konkrete erfaringer inden for netværket.

DABF er til for at hjælpe dig, så vi glæder os til at høre fra dig, både om mulighederne for medlemskab og for at tale om dine specifikke udfordringer på det amerikanske marked.

Download vores brochureDABF-brochure-1

Vil du vide mere? Lad os tage en snak!

Vi vil gerne kontakte dig for en uformel snak om et DABF medlemskab er det rette for jeres virksomhed.
Virksomhed*
Dit navn*
Job Titel*
E-mail*